Nieuwe DINERKAARTper 17 oktober 2024VOORGERECHTENKlassieke Steak Tartaar krokante Parmezaanse kaas, zacht gegaarde eidooier 13,8 Biologische Carpaccio truffelmayonaise, pittenmix, rucola, 13,5 Monegaskische uitjes en Parmezaan Gerookte Zalm Bonbon gevuld met gamba, crème fraiche, 12,7 groene kruiden en kaitafi Gerookte Eendenborst gefrituurde schorseneren, gekonfijte pompoen 14,2 Spicy Gamba’s knoflook, langoustine-olie, limoen en sriracha 13,5 Geitenkaas gekarameliseerd, gekonfijte pompoen, gebakken paddenstoelen 12,7 en crostini’s Gebakken Paddenstoelen met toast, knoflook, tijm en vegan boter 12
Indiase Pompoen Curry Soep krokante kikkererwten 7,5 Wisselende Soep 7,5
Om te delen (vanaf 2 personen, prijs pp):Luxe Broodplank truffelboter, aioli, paprika hummus, Proeverij van verschillende kleine voorgerechten 17,5 p.p
HOOFDGERECHTENVLEESAl onze hoofdgerechten worden geserveerd met frietSurf en Turf spies ossenhaas en gamba’s van de grill 27 met gerookte chimmichurri en seizoensgroente en appelstroop jus Varkensrack compote van appel en gember, roseval aardappeltjes 26,5 Spareribs oosters gemarineerd met maisribs en Koreaanse bbq-saus 27 Bavette van de grill hete bliksem en paddenstoelen jus 26 Chateaubriand 500 gr. ossenhaas geserveerd op een sizzling plate 33,5 p.p. met rode-wijnsaus (vanaf 2p) VISZalmfilet op de huid gebakken met gepofte knoflook velouté en 24 gegrilde paksoi Heilbot uit de oven met korst van groene kruiden, chorizo, bisque 25,5 en seizoensgroente Vis van de Dag (vertelt door uw gastheer/vrouw) dagprijs
SALADESVisserij Salade huisgerookte makreel, gerookte zalm, witvis en gamba’s 25,5 Biologische Carpaccio Salade truffelmayo, rucola, pittenmix, ui en Parmezaan 22,8 VEGAVegan Burger bbq-saus, relish van amsterdamse uien, uienringen 22,5 Gevulde Courgette gevuld met seizoensgroente uit de oven, zwarte knoflookjus en gegratineerd met kaas (optie vegan) 22,5 Bloemkoolsteak gebakken in vegan boter met vadouvan vinaigrette 19,5 en schorseneren
Bijgerecht salade garnituur, dressing 4
DESSERTS & KOFFIEWentelteefje brioche brood, gebakken appel, karamelsaus 12,5 en stroopwafel ijs Vegan Chocoladetaartje geraspte kokos en bramenijs 11 Dame Blanche vanille-ijs met chocoladesaus 9 Karamel Panna Cotta met mousse van espresso en bananenijs 12 Pumpkin Pie met koek kruiden, romige pompoen vulling 12,5
KOFFIE OP Z'NItaliaans met Amaretto en room 8,5 Frans met Cointreau en room (ook lekker met Grand Marnier) 8,5 Spaans met Tia Maria en room (ook lekker met Licor 43) 8,5 Iers met Jameson Whiskey, bruine suiker en room 8,5 Jamaicaans met Tia Maria, bruine rum en room 8,5 “Kiss of fire” met Tia Maria, Cointreau en room 8,5 DESSERTWIJNAgustinos 5,2 Gonzalez Byass Nectar, PX 5,2 |
Reserveren kan viatelefoonnummer: 0224 - 29 01 13 | ||
Locatie | GegevensMarkt 14 | Informatie of reserveren |